joi, 23 decembrie 2010

Tahograf on-line

Cele mai importante imbunatatiri aduse de Volvo sistemului sau de monitorizare a flotelor,Dynafleet,sunt Customer Tracking Online si Tahograf Download,menite sa simplifice activitatea soferilor si a transportatorului.Customer Trucking Online este un serviciu prin intermediul caruia beneficiarii transportului pot afla oricand unde se afla camioanele incarcate cu marfa lor(inclusiv strada),cand a fost incarcata,precum si timpul ramas pana la livrare,accesand Dynafleet Online la orice ora.Cu ajutorul Tahograf Download,firma de transport are acces permanent la date actualizate referitoare la timpii de condus ai soferului si la modul in care acesta conduce vehiculul.Conducatorul nu trebuie decat sa introduca propriul card in tahograful digital,iar inforatiile sunt descarcate de la distanta,pe o conexiune securizata.Transportatorul este cel care seteaza frecventa primirii datelor de la camion catre sediu.
Volvo a inclus sistemul Dynafleet in oferta de solutii totale de business,alaturi de camion,finantare,contracte de service si training-uri pentru soferi.Dynafleet este disponibil cu trei abonamente cu pret care difera in functie de optiunile solicitate:37 euro/unitate pentru Dynafleet Perform,55 euro pentru Dynafleet Perform Locate si 75 euro pentru Dynafleet Operate.

3 comentarii:

  1. Bv ms pt inf nu stiam de tahograf on-line
    buna inf.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cu placere.ma bucur ca ti-am fost de ajutor si ca este cineva interesat de acest blog.t mai astept

      Ștergere
  2. acum marea majoritatea firmelor de transport si-au introdus in flota de camioane ''black box record'' pt supraveghearea acestora ..apropo felicitari pt blog..nu am mai vazut o fata care sa o intereseze lucrurile acestea. BRAVO!

    RăspundețiȘtergere